Αθήνα

17.55°C
Few Clouds Humidity: 54%
Wind: NNE at 5.66 M/S
12.97°C / 22.49°C
13.6°C / 22.71°C
13.87°C / 21.47°C
13.37°C / 22.22°C

ΝΕΑ

Πραξικόπημα στο ΕΒΕΠ

Πραξικόπημα στο ΕΒΕΠ

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίσσονται στο μέγαρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά όπου "έκοψαν" με μεθοδεύσεις την υποψηφιότητα του Νίκου Παπαγεωργίου φοβούμενοι τη δυναμική της υποψηφιότητάς του εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Τα ηχηρά ονόματα των στελεχών που τον πλαισίωναν και έφθαναν τα 116, (έναντι 95 του Βασίλη Κορκίδη) θορύβησαν απ΄ότι φαίνεται τη σημερική διοίκηση που ενήργησε πανικόβλητη για να μη χάσει τα ηνία του επιμελητηρίου.
Ειδικότερα, η υποβολή της υποψηφιότητάς του εξελήφθη ως εκπρόθεσμη παρόλο που η δικηγόρος του Ζωή Ρούσου βρέθηκε εγκαίρως στα γραφεία του Επιμελητηρίου και πλήρωσε εμπρόθεσμα το παράβολο των 5.800 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε πρωτοφανής κωλυσιεργία από την πλευρά των υπαλλήλων προκειμένου να ροκανίσουν τον χρόνο και να μη γίνει δεκτή η υποψηφιότητά του, κατόπιν όπως λένε πηγές προσκείμενες στον κο Παπαγεωργίου, άνωθεν εντολής. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη τον οποίον θεωρούν ως ιθύνοντα νου του αποκλεισμού του ενώ κάνουν λόγο για πρωτοφανή πανικό.
Το θέμα θα εξετάσει η αρμόδια εκλογική επιτροπή ενώ την ίδια ώρα ο κος Παπαγεωργίου έχει υποβάλει μήνυση κατά του απερχόμενου προέδρου αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.