Αθήνα

17.55°C
Few Clouds Humidity: 54%
Wind: NNE at 5.66 M/S
12.97°C / 22.49°C
13.6°C / 22.71°C
13.87°C / 21.47°C
13.37°C / 22.22°C

ΝΕΑ

Ο Μάκης Βορίδης στη Νίκαια

Ο Μάκης Βορίδης στη Νίκαια

Παρά το γεγονός ότι η Β' Πειραιά δεν αποτελεί εκλογική του περιφέρεια, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρόσκληση της "Εν Πειραιεί" να κατέβει στη λαϊκή γειτονιά του Αη Γιώργη στην Κοκκινιά για να ακούσει τα προβλήματα της προσφυγούπολης με εξαιρετικούς θαλασσομεζέδες στην ταβέρνα "Ιωνικός".
Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Κώστας Μαραγκάκης ο οποίος έθεσε στον υπουργό δύο σοβαρά ζητήματα για την πόλη που δεν ήταν άλλα από τα προσφυγικά και την κεντρική λαχαναγορά Αθηνών στου Ρέντη.
Ο υπουργός με τη γνωστή ευθύτητά του δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα, τα οποία χαρακτήρισε δίκαια, και σε μια νέα συνάντηση με τον δήμαρχο να δουν τις ενδεδειγμένες λύσεις που μπορεί να δρομολογήσει η κυβέρνηση.
Παρόντες στο στέκι του Βαγγέλη ήταν ακόμα ο αντιδήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Δημοσθένης Σαταματάτος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρισεύγενη Δημοπούλου, ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου Γιάννης Βουγαδιώτης, ο γιατρός - παθολόγος του ΕΟΠΥΥ Αγ. Σοφίας Πειραιά, Μανώλης Τζιανάκης, ο κλαδάρχης, διευθυντής του κλάδου Γ’ Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων, Ζαφείρης Ροκίδης, ο πρώην διοικητής της Τροχαίας Κορυδαλλού Φώτης Νικολάκης και ο επιχειρηματίας Πέτρος Μαυρέας.

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.