Αθήνα

22.76°C
Overcast Clouds Humidity: 77%
Wind: N at 2.24 M/S
19.99°C / 26.49°C
19.78°C / 25.96°C
18.57°C / 26.49°C
20.04°C / 27.95°C

ΝΕΑ

ΠΟΕΠΛΣ: "Μην παίζετε με την περηφάνια μας"

ΠΟΕΠΛΣ: "Μην παίζετε με την περηφάνια μας"

Ηχηρά μηνύματα προς την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε με την πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.
"Αναρωτιόμαστε, ποιος νοσηρός νους έπεισε τον Πρωθυπουργό να προβεί σε τέτοια ακατανόητη εξαγγελία (!) περί αυξήσεως κατά 20% της αποζημίωσης της νυχτερινής εργασίας που μεταφράζεται περίπου σε 0,55 ευρώ (μεικτά!) την ώρα;" αναφέρει η ΠΟΕΠΛΣ και συνεχίζει:
"Άραγε, οι Πολιτικοί Προϊστάμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι προφανώς και συνυπέγραψαν την «αύξηση», έχουν επίγνωση και κυρίως ενσυναίσθηση τόσο της οικτρής πραγματικότητας που βιώνει το προσωπικό τους όσο και της παγίδας στην οποία οδήγησαν τον Πρωθυπουργό με την εξαγγελία αυτή; Οχι κύριοι! Ούτε ως κακόγουστο αστείο δεν αποδεχόμαστε τέτοια «γενναιοδωρία». Ήταν το κερασάκι στην τούρτα, το μέγεθος του εμπαιγμού και της υποκρισίας με την οποία μας αντιμετωπίζετε".
Αύριο Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ, οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.