Αθήνα

22.02°C
Few Clouds Humidity: 72%
Wind: NNE at 3.09 M/S
20.03°C / 25.83°C
19.18°C / 25.93°C
19.07°C / 26.44°C
19.66°C / 27.84°C

ΝΕΑ

Πέραμα: Η παράσταση "Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" στο Θέατρο Μ.Θεοδωράκης

Πέραμα: Η παράσταση "Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" στο Θέατρο Μ.Θεοδωράκης

Με την παιδική θεατρική παράσταση «ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ», του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, την Τετάρτη 11Σεπτεμβρίου, στις  8.30 μ.μ., στο  Δημοτικό Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι- Φθινόπωρο 2024 του Δήμου Περάματος.

Οι «Μαγικές Σβούρες» που φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο θέατρο για παιδιά και η "ΜΕΛΙΣΜΑ Events", παρουσιάζουν ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα.

Η υπόθεση με λίγα λόγια: Λίγο πριν γίνουν οι γάμοι του Θησέα και της Ιππολύτης, η Ερμία αρνείται την επιθυμία του πατέρα της να παντρευτεί το Δημήτριο, γιατί ο αγαπημένος της είναι ο Λύσανδρος. Οι δυο τους αποφασίζουν να το σκάσουν τη νύχτα στο δάσος. Η καλύτερη φίλη της, η Ελένη, μαρτυράει το μυστικό στον Δημήτριο και τους ακολουθούν. Στο δάσος καταφθάνουν ο Βασιλιάς των Ξωτικών, ο Όμπερον, η βασίλισσα Τιτάνια, οι νεράιδες και το λατρεμένο ξωτικό των παιδιών, ο σκανδαλιάρης Πουκ. Έτσι ξεκινάει ένα απίστευτα κωμικό γαϊτανάκι.

Στον ρόλο της Βασίλισσας των Ξωτικών Τιτάνιας, η Αγγελική Λάμπρη. Στον ρόλο του Μάστορα Πάτου ο Στέλιος Πετράκης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γιώργος Γκιόκας, Τάσος Ράπτης, Χαρά Νικολάου, Κατερίνα Περλιάνη, Άρης Καλαβρός, Αντώνης Καραθανασόπουλος

ΔΙΑΣΚΕΥΗ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημήτρης Αδάμης

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.