Αθήνα

22.02°C
Few Clouds Humidity: 72%
Wind: NNE at 3.09 M/S
20.03°C / 25.83°C
19.18°C / 25.93°C
19.07°C / 26.44°C
19.66°C / 27.84°C

ΝΕΑ

Στον σχολικό αγιασμό ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Κώστας Μαραγκάκης

Στον σχολικό αγιασμό ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Κώστας Μαραγκάκης

Το Ειδικό Σχολείο Νίκαιας-Ρέντη και το 2ο Γυμνάσιο Νίκαιας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης για τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον εκπαιδευτικό προσωπικό και τη διεύθυνση των σχολείων, τονίζοντας ότι η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά με σημαντικές αλλαγές όπως είναι η κατάργηση του θεσμού των σχολικών επιτροπών και αυτό σημαίνει ότι η ευθύνη για τη λειτουργία των σχολείων μεταφέρεται κυρίως στις τοπικές αρχές.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη αφού ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
«Ο Δήμος μας έχει πλήρη επίγνωση των νέων προκλήσεων που δημιουργούνται και δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα όποια προβλήματα προκύψουν. Οι υποδομές των σχολείων, η ασφάλεια των παιδιών μας και η εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι προτεραιότητες για τη Δημοτική μας Αρχή. Έχουμε ήδη δρομολογήσει λύσεις σε πολλά θέματα που αφορούν τη συντήρηση των σχολικών μονάδων και τη βελτίωση των εκπαιδευτικών συνθηκών. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε σας ανάγκη, φροντίζοντας να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόπεριβάλλον για τους μαθητές μας. Είμαι σίγουρος πως με συλλογική προσπάθεια και συνεργασία θα ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί».

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.