Αθήνα

16.91°C
Few Clouds Humidity: 53%
Wind: NNE at 6.17 M/S
12.64°C / 20.28°C
15.21°C / 19.8°C
14.99°C / 20.33°C
13.33°C / 20.37°C

ΝΕΑ

Κοινές δράσεις Δήμου Νίκαιας και Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών

Κοινές δράσεις Δήμου Νίκαιας και Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών

Με τον Σύνδεσμο Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών συναντήθηκε πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και την προώθηση δράσεων που θα ωφελήσουν την τοπική κοινωνία και
την επιχειρηματική δραστηριότητα. Ήδη η πρώτη κοινή δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ της πόλης και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για την Απώλεια και την Σπατάλη Φαγητού την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ στην πλατεία Δαβάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν βασικοί άξονες συνεργασίας , όπως η ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την προώθηση προϊόντων και την υποστήριξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Ακόμη εξετάστηκαν δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση της βιωσιμότητας και στην εφαρμογή περιβαλλοντικά φιλικών πρακτικών στη διαχείριση απορριμμάτων και υλικών συσκευασίας.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σε δήλωσή του τόνισε ότι «η συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών είναι καθοριστικής σημασίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Είμαστε αποφασισμένοινα συνεργαστούμε σε προγράμματα που θα βελτιώσουν τις υποδομές της λαχαναγοράς, επωφελώντας τόσο τους παραγωγούς όσο και τους καταναλωτές».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών κ. Νίκος Καλόγρης σημείωσε ότι «ως ΣΕΚΛΑ σεβόμαστε το περιβάλλον και ενισχύουμε κάθε δράση βιώσιμης ανάπτυξης. Το ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα είναι για εμάς υψηλή προτεραιότητα. Στην
κατεύθυνση αυτή, με το Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι Ρέντη ενώνουμε τις δυνάμεις μας και, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για την Απώλεια και την Σπατάλη Φαγητού, εφαρμόζουμε για τη διαχείριση απορριμμάτων πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον».

Κάθε Τρίτη σε όλα

τα περίπτερα, σε

όλη την Ελλάδα με

την Ελεύθερη Ώρα.

Please fill the required field.